Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دوره ریاست جمهوری ترامپ، سیاست‌های خصمانه ایالات متحده آمریکا بر علیه جمهوری اسلامی ایران، تشدید و اعمال یک جنگ تمام عیار اقتصادی بر کشورمان تحمیل گردید. برای مقابله و افزایش آمادگی در این عرصه ضرورت دارد، نحوه سیاست گذاری‌های اقتصادی داخلی آمریکا که مسیر اقتصادی آن کشور در آینده و تاثیر آن براقتصاد جهان را تعیین می‌نماید، مورد توجه قرار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فدرال رزرو در آمریکا مسئول تدوین سیاست‌های پولی، پیگیری رسیدن به اشتغال، تثبیت قیمت‌ها و رشد اقتصادی است و از نظر قانونی مستقل از دولت محسوب می‌شود و با ید توجه داشت که استقالل فدرال رزرو برای اقتصاد آمریکا بسیار حائز اهمیت است و این امر حتی در اقتصاد جهان نیز، اثر گذار است، که در سطور آینده به آن اشاره خواهد شد.

اقتصاد آمریکا همواره بیش از اندازه قرض می‌گیرد و بین ارزش کل سهام در بازار بورس با تولید ناخالص داخلی ارتباط منطقی باید وجود داشته باشد.

در سال‌های منتهی به ۲۰۱۹ میلادی این نسبت بصورت فراینده‌ای افزایش یافت و تشکیل حباب در بازار بورس آمریکا مشهود بود به طوریکه شاخص داوجونز به بیش از ۲۹ هزار رسید، از ابتدای سال ۱۹۱۹ میلادی با ورود ویروس کرونا.

شاخص بازار بورس آمریکاشروع به ریزش کرد و تا حد ۱۸ هزار کاهش یافت و بنظر می‌رسید حباب تشکیل شده در بازار بورس آمریکا تخلیه شده باشد.) البته نگارند اعتقاد دارد که ویروس کرونا صرفا نقش یک تسهیل گر را بازی کرد.

اما این پایان ماجرا نبود رئیس دولت آمریکا که انتخابات را پیش رو داشت با دخالت در سیاست‌های فدرال رزرو که این دخالت به نوعی کم سابقه است؛ اقدام به سیاست کاهش نرخ بهره بانکی و تزریق نقدینگی قابل توجه به اقتصاد آمریکا نمود که در ترازنامه بانک مرکزی آمریکا مشهود است، با این اقدام شاخص داوجونز شروع به افزایش سریع نمود بطوریکه در یک بازه زمانی کوتاه چند ماهه، جبران افت شدید اوایل سال ۱۹۱۹ میلادی را نمود و در حال حاضر شاخص داوجونز به بیش از ۲۹ هزار واحد رسیده است.

اما این داستان ادامه دارد، سیاست تهاجمی کاهش نرخ بهره بانکی از سوی فدرال رزرو و تزریق نقدینگی برای جبران کاهش ارزش سهام در بورس از یکسو و کاهش تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال ۱۹۱۹ میلادی نسبت به سال ۲۰۱۹ از سوی دیگر منجربه افزایش نسبت ارزش کل بازار سهام بورس آمریکا به تولید ناخالص داخلی شده است.

این اتفاق ریسک‌ها و پیامد‌هایی دارد. موضوع حائز اهمیت دیگر آنست که پروتکل پازل ۳ که بعد از بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ میلادی که منجر به ورشکستگی بانک‌ها و صنایع گردید؛ تدوین شد و همچنین پایین بودن قیمت نفت تا چه اندازه می‌تواند در کاهش ریسک‌های پیش رو تاثیر گذار باشد. باید منتظر ماند و در آینده نه چندان دور دید.
رضا مسرور-تحلیل گر اقتصادی

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بورس آمریکا بازار بورس فدرال رزرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته سی و پنجم سری آ ایتالیا روبه‌روی رم به میدان رفت و به تساوی 1-1 برابر این تیم رضایت داد تا بار دیگر نتیجه نه‌چندان خوبی در مسابقات این فصل گرفته باشد.

یووه در حال حاضر با ۶۶ امتیاز از ۳۵ بازی در جایگاه سوم جدول رده‌بندی رقابت‌های سری ایتالیا قرار دارد و بولونیا با دو امتیاز کمتر در جایگاه چهارم ایستاده است و این نگرانی وجود دارد که آنها حتی فرصت کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده را هم از دست بدهند.

برمر پس از پایان این دیدار در گفت‌وگو با درباره شرایط بازی اظهار داشت: «ما می‌خواستیم ببریم اما اتفاق رخ نداد و باید بیشتر تلاش کنیم. امروز فضاهایی وجود داشت اما نتوانستیم به خوبی از آنها استفاده کنیم. باید به تلاش کردن ادامه دهیم و امیدوارم که بتوانیم در دیدارهای آینده هم همین‌طور خوب بازی کنیم.»

او در پاسخ به سوالی درباره دلیل عصبانیت آلگری از بازیکنانش گفت: «من فکر می‌کنم او از دست ما عصبانی شد چون در دقایق پایانی ریسک زیادی انجام دادیم. با این حال از این موضوع به خوبی مطلع هستیم که باید کارمان را در سریع‌ترین زمان ممکن تمام کنیم و در همین مسیر پیش برویم.»

دیگر خبرها

  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • تحلیل فولاد ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند