Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حسین رجبی، دادستان عمومی و انقلاب تاکستان ضمن اشاره به مشکل این مرکز تجاری گفت: ساخت پروژه بازار سنتی درسال ۱۳۷۳ آغاز و طبق قراردادهای منعقده می بایست  طی هیجده ماه به خریداران تحویل داده می شده است ،از آنجا که پروژه شامل دوبخش  بازار سنتی  و مجتمع تجاری مرکز بازار می باشد متأسفانه ساخت مجتمع تجاری و قسمت هایی از بازار به اتمام نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سپری شدن چندین سال از زمان ساخت و اخذ مبالغ متعدد در طول احداث پروژه توسط پیمانکار و هیأت امناء از خریداران سبب بروز اختلاف و ایجاد مشکل در این پروژه شده است.

این مقام قضایی بیان داشت: با توجه به درخواست طرفین پرونده در نشستی ۵ ساعته مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت و  توافقات اولیه جهت تحویل غرفه های مورد دعوی صورت گرفت و مقرر شد تا بیستم اسفند ماه سالجاری تحویل مالکین گردد.

گفتنی است باتوجه به رفع این مشکل وفعالیت آن واحدهای تجاری، موجبات جذب واشتغالزایی ۶۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین تاکستان حسین رجبی دادستان تاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۲۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز یکشنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار لرستان، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروه‌های مهم عنوان کرد و اظهار داشت: در این کارگروه معمولاً مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم‌مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش‌افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آنها قطع می‌شود.

کد خبر 6097582

دیگر خبرها

  • تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن در زنجان شتاب می‌ گیرد
  • رونمایی بارسا از مرکز تجاری لاکچری آبی‌اناری (عکس)‏
  • ورود ۹۰۰ خودروی امدادی جدید به چرخه امداد و نجات
  • دستگیری سارقان ۲۲ دستگاه موتورسیکلت در تاکستان
  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان